top of page

Atpūtas namiņi "Tiny Village Latvia"

Mazāk ir vairāk. Izbaudi komfortablu un mierpilnu atpūtu Tiny Village atpūtas namiņos.

3 mazi namiņi, mazā šarmantā ciematā - Bērzciemā, tikai trīs minūšu gājiena attālumā no jūras.“Tiny Village Latvia” ir vairāku ģimeņu kopīgs lolojums, kur katram ir sava svarīga un neatņemama loma. Kopīgi strādājam un gādājam, lai katrs viesis pie mums justos gaidīts, un atpūta izdotos patiesi lieliska.


"Tiny Village Latvia" piedāvā 3 četrvietīgās mājiņās (Rietumu, Ziemeļu un Dienvidu), kas aprīkotas ar visu nepieciešamo, lai viesi varētu justies komfortabli un mājīgi. Tajās ir vannasistaba, virtuve ar elektrisko plīti, tējkannu, ledusskapi un traukiem. Mājiņas ir apsildāmas un ir arī gaisa kondicionieris. Viesmīlīgie saimnieki piedāvā silto āra kublu un pirti, ir grils.


Par papildus samaksu iespējams rezervēt brokastis un vakariņas.

Apkaimes informācija:

Tiny Village namiņi atrodas 200m attālumā no jūras. Pavisam netālu atrodas Engures ezers ar lieliskas atpūtas iespējām, kā arī dažādi piejūras dabas objekti, ciematiņi un aktīvās atpūtas punkti. Aktīvās atpūtas cienītājiem iespējams iznomāt velosipēdus, sup dēļus un blakus esošajā teritorijā iespējams spēlēt tenisu. Netālu esošajā Engures ezera dabas parkā var sastapt savvaļas govis un zirgus.



 

Adrese:


Ziemeļu iela 85 "Bērzciema Salnas", Bērzciems

GPS: 57.254614, 23.172793


Tiny Village Latvia darba laiks:


Visu gadu.


Kontakti:


Tel. +371 22 017 781


Rezervē:

Viesu māja Zušu Sēta
Zušu Sēta Bērciems Booking.com
Zušu Sēta Instagram
Zušu sēta Facebook

bottom of page