top of page

Engures florbolisti aizvada lielisku sezonu!

Š.g. 21.maijā Talsos, Engures florbola komanda “Engures Korsāri” cīnījās Latvijas florbola jaunatnes čempionātā pēdējā posmā U11 vecuma grupā un kopvērtējumā izcīnija 1.vietu. “Engures Korsāri” komandu pārstāv Dāvis Adrians Markovs, Emīls Fogelis, Aleksis Šērs, Martins Kronbergs, Otto Ozols, Markuss Valdmanis, Toms Tramdahs, Jānis Šķerbergs, Tomass Volodjkins, Martins Kulšs, Adrians Aksels Zuke un Kristians Baumanis. Komandas treneris ir Sandijs Kodoliņš un trenera palīgi Elizabete Markova, Salvis Valdmanis un Kristaps Hofmanis.

Lai arī florbola sezona šogad sākās tikai pēc COVID-19 ierobežojumu atcelšanas, kopumā komanda aizvadīja 32 spēles, no kurām astoņas tika aizvadītas te pat Engurē, bet parējās dažādās Latvijas vietās – Cēsīs, Liepājā, Bauskā u.c. Kopumā komanda izcīnija 22 uzvaras, tika piedzīvoti 5 zaudējumi un 5 spēles beidzās ar neizšķirtu rezultātu. Pēdējā izbraukuma posmā Engures komanda cīnijās ar “Ķekavas Bulldogs”, Liepājas “Kurši” un “FS Masters/Ulbroka” komandām.

29.maijā mūsu Engures puiši – Martins Kronbergs, Toms Tramdahs, Aleksis Šērs un Tomass Volodjkins palīdzēs Talsu florbola komandai “TALSU NSS/KRAUZERS” U12 vecuma grupā cīnīties finālspēlēs, kuras notiks Ķekavā, bet Tomam Tramdaham vēl priekšā finālspēles “TALSU NSS/KRAUZERS” komandas sastāvā U13 vecuma grupā. Mūsu komandas spēlētājs Markuss Valdmanis aizvadījis sezonu ne tikai Engurē, bet spēlējis arī “TALSU NSS/KRAUZERS” U9 un U10 vecuma grupās.

Sveicam, lepojamies un jūtam līdzi turpmākajām spēlēm. Lai nākamā sezona tik pat veiksmīga kā šī!

Vairāk informācija Latvijas florbola savienības mājas lapā: https://www.floorball.lv








bottom of page