top of page

Kempings "Pūkainie Ragi"

Updated: Mar 15

Dabas ielokā esošs atpūtas komplekss ar kempinga namiņu un glempinga teltīm 300m no jūras.


Kempings "Pūkainie ragi" viesiem piedāvā gan jauku kempinga namiņu, gan 8 labiekārtotas glempinga teltis. Kempinga namiņš lieliski derēs 2 līdz 4 personām, kā arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Glempinga teltīs lieliski jutīsies 1 līdz 6 personas. Pie katras telts atrodas nojume ar grilu, kā arī kompleksa teritorijā atrodas palīgēka ar 3 tualetes telpām, vannu ar dušu un koplietošanas virtuvi. Tāpat viesiem pieejama pelde dīķī, dārzs un bezmaksas auto stāvvieta. Kempings piemērots viesiem ar īpašām vajadzībām.


Kempings nepārtraukti tiek pilneviedots un paplašināts. Viesmīlīgo saimnieku plānos ietilps ar laiku vēl 3-5 kempinga namiņi glempinga telšu vietā. Tāpat par papildus samaksu pieejams kubls, velosipēdu noma, piknika un telts vietas, sporta spēles.

Apkaimes informācija:

"Pūkaino ragu" atpūtas kompleksa viesi var doties skaistos pārgājienos gar jūru kā arī izmantot iespēju un doties izjādēs ar zirgiem. Neskaitot paugurainās un Latvijas Valsts mežu labiekārtotās kāpas, īpaši populāra apkaimes vieta ir Plieņciema laipu taka, kura aizved līdz „Plieņciema Baltajai kāpai”, kas aizņem 150–250 m platu un 3,5 km garu krasta kāpu vaļņa daļu.


Taka piemērota māmiņām ar bērnu ratiņiem, kā arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.



 

Adrese:


"Kores", Gaigaliņu iela, Plieņciems, Engures pagasts, Tukuma novads

GPS: 57.085401, 23.256239


Kempinga "Pūkainie ragi" darba laiks:


No maija līdz oktobrim


Kontakti:


Tel. +371 26113857


Rezervē:

Pūkainie Ragi Booking.com
Pukainie Ragi Facebook

bottom of page