top of page

"Ostas mājas"

Peldošās mājiņas Engures ostā.


Unikālās "Ostas mājas" atrodas pašā Engures sirdī - Engures ostā, uz ūdens, ar skatu uz Rīgas jūras līča mierīgajiem ūdeņiem. Pateicoties māju lielajiem logiem un terasei, jūras skatu un piestātnē notiekošo ir iespēja izbaudīt pilnā apmērā.


Viesiem tiek piedāvātas 2 peldošas mājiņas, katrā ērtī jutīsies līdz 4 pieaugušajiem un 2 bērniem. Abas divstāvīgās "Ostas mājas" ir pilnībā aprīkotas ar visu viesiem nepieciešamo - pilnībā aprīkotu virtuves un dzīvojamās istabas zonu, guļvietām, atsevišķu vannas istabu, terasi. Gada siltajā laikā, atverot logus, mājas pirmo stāvu iespējams apvienot ar terasi, kur novietos džakuzi un paveras brīnišķīgs skats.


"Ostas mājas" atrodas viena otrai blakus.

Laikapstākļu ietekmē iespējama neliela mājas šūpošanās.

 

Piedāvājumā:


Viesiem iespēja baudīt Engures ostas un pludmales dzīvi ar dažādām ūdens aktivitātēm (brauciens ar jahtu, supošana, burāšana, kaitošana u.c.) Mierīgai pastaigai aicinām apmeklēt Engures apkārtnē esošo Engures ezera dabas parku, Lāčupītes dendrāriju, dažādas pastaigu takas. Engurē, īpaši vasaras sezonā aktīva kulturas dzīve, un ik mēnesi ir svētki, koncerti, kā arī gardas kafejnīcas, zivis, pašiem sava maizes ceptuve, un citas gardas un sirdij tīkamas lietas.

 

Adrese:


Engures Osta, Engures pagasts, Tukuma novads, LV3113

GPS: 57.162220, 23.231944


Kontakti:


Tel. +371 20 285 618

E-pasts: miks99@inbox.lv


Rezervē:

Zušu Sēta Bērciems Booking.com
Zušu Sēta Instagram
Zušu sēta Facebook


bottom of page