top of page

Restorāns "Albatross"

Updated: Oct 26, 2023

Uz garšas viļņa.


Garda vieta, kas apvieno jūras smaržīgo mieru ar garšas un siltuma enerģiju, ko sniedz malkas krāsns un komanda, kas parūpējas par to, lai tā kurtos ik dienas!


Adrese:

Albatrosa iela 18, Ķesterciems, Engures pagasts, Tukuma novads

GPS: 57.109137, 23.230720


Restorāna "Albatross" darba laiks:

Trešdiena - Svētdiena

pl. 12:00 - 21:00 (virtuve līdz 20:00)


Kontakti:

Rezervācijai: +371 22480063

E-pasts: restorans@albatross-spa.lv

Zušu Sēta Instagram
Zušu sēta Facebook


 

Restorāna koncepts ir paredzēts ģimenēm, kas novērtē Neapoles picu – ceptu malkas krāsnī, dažādas uzkodas, desertus un uz vietas gatavotu saldējumu. Restorānā ir lielisks vīna piedāvājums. Pieejams arī vīna sortimets, ko var iegādāties uz mājām par ļoti pieejamu cenu. Restorāns ir arī ļoti draudzīgs nelieliem mājdzīvniekiem. Katru nedēļu ēdienkartē ir īpašais piedāvājums.

Albatross restorāns ir ļoti skaista un maģiska vieta. Mežs, smiltis un klusums. Šeit ir miers un patīkama noskaņa, to noteikti nedrīkst pazaudēt, tā ir jāsaudzē un jāpapildina, lai kļūtu vēl bagātāka.


 

Ēdiens, tā garša un vizuālais izpildījums ir manas dzīves garšaugs, kas jāmīl un jālaista ik dienas, lai tas turpinātu ražot, smaržot, garšot un izskatīties tā, lai es iedvesmotu gan sevi, gan apkārtējos!

Uz tikšanos restorānā!”


Restorāna Albatross šefpavāre Zane Pīlapa

 

Par Albatross Resort:


Albatross Resort komplekss Ķesterciemā ir 11 hektāru plaša, priežu ieskauta teritorija pie jūras, kas paredzēta gan īslaicīgai atpūtai, gan pastāvīgai dzīvesvietai. Albatross Resort būs piemērots galamērķis gan atpūtai divatā, gan ģimenēm ar bērniem. Īslaicīgai atpūtai viesi var rezervēt kādu no viesnīcas apartamentiem, izmantot daudzveidīgu spa un sporta infrastruktūru, kā arī apmeklēt kompleksa teritorijā pieejamo restorānu. Kompleksā regulāri tiek piedāvāti īpašie piedāvājumi, kas apvieno nakšņošanu, spa apmeklējumu un trīs kārtu vakariņas.


Komplekss veidots ar mērķi radīt modernu kūrorta veida mājokli dzīvošanai visu gadu. Kompleksā kopumā ir izbūvēti 300 augstas kvalitātes dzīvokļi.

Apkārtnē ir daudz brīnišķīgu dabas pērļu. Un līdz jūrai ir vien 200 m, tā Jūs sagaida ar baltām smiltīm un priežu meža piejūras piekrasti. Vieta ir ērta peldēm – te atrodas publiska, labiekārtota peldvieta.



Vairāk par Albatross Resort: www.albatross-spa.lv

bottom of page