top of page

Alus darītava "Mazjūras Brūzis"

Updated: Nov 28, 2023

Engures pirmais alus brūzis. Alus un vīna baudīšanas vieta Engurē.


Pirmā un vienīgā alus darītava Engurē ir vērusi durvis apmeklētājiem! Mazjūras brūzis ir vieta, kur vēsturiskais satiekas ar industriālo, vieta, kur nesteidzīgi baudīt alu, vīnu, burbuļus un gardumus.


Adrese:

Jūras iela 73, Engure, Engures pagasts, Tukuma novads

GPS: 57.158911, 23.229041


Alus darītavas "Mazjūras brūzis" darba laiks:

P - C Slēgts

Piekdiena 11:00 - 18:00

Sestdiena 11:00 - 18:00

Svētdiena 11:00 - 17:00


Kontakti:

Rezervācijai: +371 28304360

E-pasts: mazjurasbruzis@gmail.com

Mazjūras Brūzis Instagram
Mazjūras Brūzis Facebook


 

Mazjūras brūža produkcijas piedāvājumā ir Angern Lager gaišais alus, kas viesu vidū jau ticis nominēts par dzintara alu. Vietvārds "angern" no lībiešu valodas nozīmē zutis, un vēsturiski tas ir Engurciema nosaukums. Augstākās kvalitātes un garšas ziņā neaizmirstami gardi produkti ir Angern Dark Lager tumšais alus un plašu atzinību guvušais karstalus.



..bet pats lielākais atklājums ir mājas galā - tur dara alu Mazjūras brūzis, un tā produkcijas piedāvājumā īpašs atklājums bija karstalus - paņēmām līdzi, drīz vien bijām pie savas smilteņu vietas, pirms gājiena nobaudījām un gandrīz vai aizbraucām tulīt atpakaļ pēc vēl vienas porcijas, tik gards tas izrādījās ar citrona un ābola šķēlīti, īsts sildītājs!"


Žurnālists un restorānu kritiķis Egīls Zirnis

 

Esi aicināts iegriezies pie laipnajiem saimniekiem, kuri paši brūvē alu un izzini vairāk kādas ir autentiskās Engures alus garšas nianses.

bottom of page